zaterdag 9 juli 2011

Het snijseizoen is nu echt begonnen

Sinds m'n vorige bericht is er weer een behoorlijk tijdje overheen gegaan, door de drukte met het oogsten is het er een beetje bij in geschoten.
De overjarige planten zijn helaas voor een groot gedeelte omgewaaid. We waren net lekker aan het oogsten toen een combinatie van sterke wind en regen de boel helaas plat legde.
Gelukkig begon de volgende planting toen wel ongeveer te bloeien (de planten die we in de winter gescheurd hadden en in de vriescel bewaard)
Nu merken we wel de gevolgen van het droge voorjaar, er komen duidelijk minder takken van de planten af.

De zomerbloemen promotie PureSummerflowers is de afgelopen week met een bus met zomerbloemen (waaronder ook Delphinium's van ons) bij diverse bloemeninkopers langs geweest om de bloemen onder de aandacht te brengen en ik heb het idee dat het een goede impuls heeft gegeven.

Inmiddels is de promotie voor Delphinium van start gegaan bij PureSummer flowers waarin ook een interview over ons bedrijf in staat.

Ondertussen zijn we mondjes maat begonnen met onze Delphinium Kissi te veilen. Tot zover gaat dat heel goed,ondanks dat de mooie zware takken nog moeten komen.
Aankomende week gaan we met de Kissi Lovely Pink  uit weefselkweek beginnen en zijn ook de  Kissi Brilliant Blue een stuk zwaarder.
Kissi Lovely Pink

Kissi Brilliant Blue

Naar verwachting zijn we met de Delphinium Kissi serie ongeveer de 3de week van Juli volop in productie en hebben we tot die tijd ook nog de Centurion serie en Aurora Deep Purple

Tot de volgende keer, ondertussen zijn we ook te volgen op twitter